Yhteyspiste - mukana yhteiskuntamme turvaamisessa

 

Turvallisuusala

 

Teemme tiivistä yhteistyötä maamme johtavien turvallisuusalan yritysten sekä alan maahantuojien kanssa. Turvallisuusalan palveluillamme kannamme kortemme kekoon yhteiskuntamme turvaamisessa. Turvallisuusalan ammattilaisina haluamme saada elinympäristöstämme entistä turvallisemman paikan, meille jokaiselle. Tehtävissämme palvelemme yrityksiä, yhteisöjä sekä yksityisasiakkaita. Työssämme turvaamme siis meidän kaikkien, Sinunkin, jokapäiväistä elämää.

 

Olemme kehittyneet turvallisuusalan huippuosaajiksi, toteuttaen asiakkaille:

 

  • perinteisiä turvallisuusratkaisuja (rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät)
  • erikoisempia asiakaskustomoituja järjestelmiä
  • nykyaikaisia ip-pohjaisia turvaratkaisuja (kuvan ja hälytystensiirtoon)

 

Turvatekniikan ja -palveluiden myynnistä vastaa toimitusjohtaja Matti Nenonen. Ota yhteyttä ja kysy tarjous yrityksesi tai kotisi turvaamisesta! Henkilökuntamme tulee myös paikanpäälle suunnittelemaan juuri Sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

 

Suomen Yhteyspisteen omia turvallisuusalan tuotteita ovat valvontakamera- sekä rikosilmoitinjärjestelmät, joiden asennuksesta ja huolloista meillä on monen vuoden kokemus.

 

Tuomme maahan markkinoiden luotettavimmat ammattiradiopuhelimet, jotka ovat käytössä mm.:

 

  • vartijoilla
  • järjestysmiehillä
  • rakennustyömailla
  • tehtaissa
  • tieliikenteessä

 

Laadukkaat ja toimivat radiopuhelimet ovat tärkeä osa työturvallisuutta. Radioiden avulla onnistuu yhteydenpito vaivattomasti, myös varoitukset ja ohjeet kulkevat työntekijältä toiselle luotettavasti radioiden välityksellä. Radioihin saatavat ammattikäyttöön suunnitellut lisälaitteet helpottavat entisestään radioiden käyttöä meluisassakin ympäristössä.

 

Yhteystiedot

Suomen Yhteyspiste
Ratamotie 68, 90800 OULU

sposti_osoite_asiakaspalvelu.png (Asiakaspalvelun sähköpostiosoite)
Puhelin: 020 765 9090

Liikkeemme avoinna ma-pe klo 8-16. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin henkilökohtaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin kello 8-16.