Yhteyspiste - tietoliikenteen asiantuntija

 

Yritys

 

Suomen Yhteyspiste aloitti toimintansa jo vuonna 1999. Alkuvaiheessa yrityksen liiketoiminta keskittyi radiopuhelinten vähittäismyyntiin, sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Yhtiömuodoksi muutettiin osakeyhtiö vuonna 2007, jolloin viralliseksi nimeksi tuli Suomen Yhteysyritykset Oy, Suomen Yhteyspisteen säilyessä aputoiminimenä. Myös Yhteyspisteen logo säilytettiin.

 

Uudella vuosituhannella yritys on uudistanut toimintaansa vastaamaan paremmin ajan haasteita. Olemme kehittyneet erityisesti turvallisuusalan huippuosaajiksi, toteuttaen asiakkaille perinteisiä turvallisuusratkaisuja (rikosilmoittimet ja kameravalvontajärjestelmät), erikoisempia asiakaskustomoituja järjestelmiä sekä nykyaikaisia ip-pohjaisia turvaratkaisuja. Toteutamme asiakkaillemme myös valokuituverkkoja aina teleoperaattoreiden runkoyhteyksien kuituhitsauksista pienempien asiakkaiden sisäverkkoratkaisuihin. Teemme myös mastoasennustyötä.

 

Viime vuodet ovat olleet yleisestä markkinatilanteesta huolimatta Yhteyspisteellä voimakasta kasvun ja kehityksen aikaa. Yritykseen on palkattu 8 uutta työntekijää, myyntiin sekä turvallisuus- ja tietoliikennealan asennustehtäviin.

 

Yrityksemme voimavarana onkin työntekijöidemme monialaisuus ja nuorekkaan tiimimme korkea työmotivaatio sekä halu kehittyä yrityksen mukana turvallisuus- ja tietoliikennealan huippuosaajiksi.

 

Yrityksessämme yhdistyykin monen vuoden ajalta kerätty vankka ammattitaito ja vastavalmistuneiden tuoreet ideat. Tällä konseptilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja ajan tasalla olevaa palvelua. Tulevaisuudessa yrityksen toiminta tulee laajenemaan entisestään Suomessa ja markkinointi suuntautumaan jossain vaiheessa myös Suomen rajojen ulkopuolelle, tarkoituksena tehdä Suomen Yhteyspisteestä myös laajemmin Euroopassa tunnettu radio- ja viestintäalan ammattilainen.

 

 

Yrityksemme arvot

 

 

  • Luotettavuus
  • Toimitusvarmuus
  • Luovuus ja rohkeus
  • Ammattitaito ja monipuolisuus

 

Yhteystiedot

Suomen Yhteyspiste
Ratamotie 68, 90800 OULU

sposti_osoite_asiakaspalvelu.png (Asiakaspalvelun sähköpostiosoite)
Puhelin: 020 765 9090

Liikkeemme avoinna ma-pe klo 8-16. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin henkilökohtaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin kello 8-16.